Krtkova torta Dr. Oetker si našiel svojich fanúšikov medzi deťmi rovnako ako medzi dospelými. Vynikajúca torta na oslavu narodenín alebo k nedeľnej káve. Originálna torta pochádza z tvorivej kuchyne Dr. Oetker. Lahodný kakaový korpus, šľahačková náplň a banány – to je kombinácia, ktorej sa nedá odolať! Balenie obsahuje: 250 g zmesi na korpus, 100 g zmesi na náplň, 60 g čokoládových vločiek; K tomu pridáte: Na cesto - 100 g mäkkého margarínu alebo masla, 2 vajcia (veľkosť M), 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc). Na náplň - 3 banány, 500-600 ml vychladenej smotany na šľahanie, 100 ml studenej vody. Príprava cesta: Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misy. Šľaháme elektrickým ručným šľahačom, najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymazanej tortovej formy (odporúčame 26 cm), uhladíme a pečieme 35-40 minút (elektrická rúra 170 °C, teplovzdušná rúra 150 °C, plynová rúra stredný stupeň). Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky vydlabeme vrstvu do hĺbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. Príprava náplne a zdobenie torty: Banány olúpeme, pozdĺžne rozpolíme a plochou stranou uložíme na vyhĺbený korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Zmes na náplň dáme do väčšej misy a pridáme odmerané množstvo vody. Miešame 1/2 minúty ručne metličkou. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame šľahačku a nakoniec čokoládové vločky. Šľahačkovú náplň navŕšime na korpus do tvaru kupoly až ku kraju a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme v chladničke asi 3 hodiny stuhnúť.
Balenie obsahuje: 435 g
cukor, pšeničná múka, čokoládové vločky 13 % (cukor, kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, emulgátor (lecitíny), mlieko), pšeničný škrob, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku 3.4 %, emulgátor (emulgátor z ryžového škrobu (polyglycerolové estery s mastnými kyselinami, mono- a diglyceridy mastných kyselín, polyoxyetylén sorbitan monooleát)), kypriace látky (dihydrogénfosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný), jedlá želatína, dextróza, glukózový sirup, modifikované zemiaky
Alergény | lepok |
Energetická hodnota kJ | 1251 kJ |
Energetická hodnota kcal | 298,9 kcal |
Tuk | 19 g |
- z toho nasýtených | 13 g |
Sacharidy | 29 g |
- z toho cukry | 24 g |
Bielkoviny | 3,9 g |
Soľ | 0,2 g |
Nemecko
Príprava múčnikov, tort, dezertov | |
Krtko | |
Výrobca | Dr. Oetker |
EAN | 8595072607209 |
Kód produktu | DR-DO0063 |
Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.
Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.
Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.